menu
Asoprovac CatalunyaActualidad
Goodbye Cows explica com seria un món sense vaques
Actualidad

Goodbye Cows explica com seria un món sense vaques

Compartir

Aquest interessant documental imagina el món al 2036, 15 anys després d'una suposada prohibició a Europa de l'activitat ramadera del vacum. En el reportatge hi participen experts i científics els quals exposen les conseqüències d'un món sense vaques.

Les imatges mostren un paissatge rural desolat amb pobles abandonats, on la manca de presència humana suposa la pèrdua de biodiversitat, d'ecosistemes i de perill d'incendis per la proliferació de massa arbustiva de difícil gestió. 

Un museu interactiu permet als més petits conèixer i experimentar virtualment com era un recent passat en què les vaques pasturaven i mostra nombroses races bovines ja desaparegudes.

També es posen en evidència els interessos econòmics existents darrera l'emissió d'impactants missatges contra la ramaderia. Multinacionals d'ultraprocessats vegetals que imiten la carn, tots amb la seva patent. Liesse Keith, autora de "El mite vegà" exposa els seus greus problemes de salut després de dues dècades de dieta vegana per les mancances nutricionals. L'autora planteja la necessitat de repensar la manera de posar en pràctica els nostres valors ètics. 

El podeu visualitzar a la plataforma Mitele