menu
Asoprovac CatalunyaActualidad
Goodbye Cows explica com seria un món sense vaquesHolograma
Actualidad

Goodbye Cows explica com seria un món sense vaques

Compartir

Una vaca en format holograma i la projecció del documental Goodbye cows han estat protagonistes a Salamaq i la 33a exposició internacional de bestiar pur, celebrada a Salamanca del 2 al 6 de setembre. La fira ha servit de plataforma de reflexió per mostrar com seria el nostre món si no existís bestiar boví.

El documental Goodbye Cows, d'una hora de durada, imagina el món al 2036, en una Europa on l'activitat ramadera del vacum fa 15 anys que està prohibida. En el reportatge hi participen experts i científics els quals exposen les conseqüències d'un món sense vaques barrejant peces de ficció que escenifiquen un paisatge rural desolat amb pobles abandonats. Un museu interactiu permet als més petits conèixer i experimentar virtualment els sorolls i les olors d’un recent passat en què les vaques pasturaven i mostra nombroses races bovines ja desaparegudes.

També es posen en evidència els interessos econòmics existents darrera els  missatges contra la ramaderia i la carn, i es mostra una societat que ha de consumir complements alimentaris per evitar carències. Liesse Keith, autora de "El mite vegà" exposa els seus greus problemes de salut després de dues dècades de dieta vegana plantejant  la necessitat de repensar la manera de posar en pràctica els nostres valors ètics. 

Podeu visualitzar el documental a www.goodbyecows.com