menu
Asoprovac CatalunyaActualidad
Provacuno presenta 'A pedir de vaca', el llibre solidari per ajudar a la recuperació de La Palma
Actualidad

Provacuno presenta 'A pedir de vaca', el llibre solidari per ajudar a la recuperació de La Palma

Compartir

El sector del Boví de Carn ha presentat a Madrid el llançament de ‘A pedir de vaca’, un llibre solidari que busca recaptar fons per ajudar en la recuperació de La Palma afectada pels efectes de l’erupció del volcà de Cumbre Vieja. La publicació, que ja es pot adquirir a tots els punts de venda del país, compta amb receptes de carn de boví de 27 xefs estrella Michelín, que han posat il·lusió i creativitat al servei de aquesta illa canària.

El president de PROVACUNO, Eliseu Isla, ha destacat com “els nostres actes, ens defineixen com a persones i com a poble. Perquè som el que som pel que fem” recordant a la gent de La Palma, que el sector del boví de carn espanyol sempre estarà per ajudar, i aquest llibre “és un reflex fidel del que és el nostre sector”.

L'acte, celebrat a la seu de la Comunitat de Madrid, ha comptat amb la seva presidenta Isabel Díaz Ayuso, que ha recordat que “el que tenim clar és que ara no els podem oblidar i no podem permetre que el dany causat a l'illa Bonita deixi de tenir-se a compte. Som un gran país i ho hem de demostrar”.

També hi ha assistit el president del Cabildo de La Palma, Mariano Hernández Zapata, qui ha agraït la solidaritat de tot el país, convidant que visitin l'Illa Bonita per ajudar els palmers, i ha aprofitat per mostrar l'illa amb el vídeo ‘Per mil raons’. Bonita” www.youtube.com/watch?v=X-ufXUPWHDA

Cristina Tárrega, padrina del llibre, ha estat la conductora de l'acte i una de les persones que més ha impulsat el projecte solidari ‘A pedir de vaca’. En l'elaboració de les receptes del llibre han participat amb les seves creacions Martín Berasategui, Joan Roca, Jesús Sánchez, Paco Pérez, Àngel Lleó, Paolo Casagrande, Ricard Camarena, Diego Guerrero, Fran Martínez, Lluís Valls, Iván Cerdeño, Juanlu Fernández , Javier Estévez, Rafa Centeno, Miquel Àngel de la Creu, Kisko García, Javier Aranda, Joel Castanyé, Israel Ramos, Fernando del Cerro, Iñigo Urrechu, Mariano Andrés, Julius Biernert, Carlos Moreno, Dieu Thao, Juanmi Carrasco i David Montero.

Aquesta iniciativa busca tornar a posar el focus a La Palma, ara que sembla que s’ha oblidat del drama de nombroses famílies que ho han perdut tot, aquest llibre de receptes solidari vol recordar que el problema segueix i que s’ha de continuar donant suport a aquesta illa. Comprant aquest llibre tots els fons recaptats seran destinats a aquest motiu.